A+ / A-

Летен лагер за деца в Банкя

Ваканция за градски хлапета Лято 2016
Какво да правим с децата през лятото???

Vakanciq za gr hlapeta

Децата са в еуфория от предстоящите дълги ваканционни дни, очакват приключения, нови изживявания и приятелства. За съжаление не всички родители имат алтернативата "баба и дядо на село" и често  в градскя ни живот сме по-скоро затруднени от дългата ваканция, отколкото ентусиазирани. Предлагаме ви вариант децата ви да се забавляват и учат по малко, а вие да сте спокойни че има кой да ги гледа и пази.

Програмата е разработена за свободното време  през лятната ваканцията на деца между 7 и 15 г. Основните акценти на програмата ни са спортно- развлекателните занимания на чист въздух, експедиции и приключенски походи в полите на Люлин планина, игри в басейна с минерална вода, и всичко това съвсем близо до вкъщи! Ако ви домъчнее за детето или искате да видите как е и с какво се занимава – няма проблем! За 30 мин. сте при него, може и след работа.... 

 5 дневна програма
с 
нощувки
 9 дневна програма
с 
нощувки
 5 дневна делнична
програма
205 лв 411 лв 131 лв


Програмата започва всеки понеделник от началото на м. Юни 

Цената включва

 • Избрания вариант е с 4 или 11 нощувки със закуска, обяд и вечеря в ресторанта на хотела за едно дете
 • Настаняване в хотел 4* в стая с 3 или в апартамент с 4 легла.
 • Транспорт с лицензиран автобус
 • Ръководител- аниматор на групата
 • Ежедневно спортно- развлекателно мероприятие – уроци по тенис на корт- 3 пъти седмично, езда - 2 пъти седмично, басейн – ежедневно, преходи по екопътеки и екскурзии в околността – 2 пъти седмично.
 • 5-дневната делнична програма включва: ежедневен транспорт на децата до Банкя и обратно до София до определени спирки по график, обеди и дневни мероприятия, същите като в програмата с нощувки.

Vakanciq za gr hlapeta1

Програмата е с настаняване и изхранване  в прекрасния хотел Банкя Палас 4*. Разположен  в по­ли­те на Лю­лин пла­ни­на, в малкото китно градче Банкя, на 20 км. от София хотел „Банкя Палас” предлага настаняване на децата в стаи и апартаменти с 3 и 4 легла. Стандартните стаи и апартаменти разполагат с мини бар, кабелна телевизия, телефон, WiFi интернет, тераса,  баня с вана и минерална вода, която тече направо от чешмата във всяка стая!

Минералната вода в хотел Банкя Палас” е от собствен източник, с постоянен дебит и температура - 23°C, слабо минерализирана, от хипотермален тип. Водата има приятен и мек вкус, без мирис и вредни примеси, подходяща за пиене.

Изхранването на децата е в Класическия ресторант на хотела  с капацитет 120 места. 

Vakanciq za gr hlapeta1

Хотелът разполага с:

 -Външен плувен басейн с минерална вода
 -Спасители на басейна
 -Няколко зали за занимания и тихи игри
 -Дискотека с възможност на караоке
 -Боулинг с 4 писти
 -Бар­бе­кю - Лятна градина с 60 места
 -Бар ба­сейн
 -Ресторант - тераса край басейна
 -СПА и релакс зона

Как протичат дните ни в лагера...

 • „А , получи се!“ – децата изработват подаръци и украшения от конци и ластичета, правят картички, формички от глина и пластелин, правят герданчета и гривнички за мама...
 • „Хайде малко като Григор Димитров! “ – уроци по тенис на корт на свеж въздух и с професионални учители от тенис клуб „Банкя”
 • „Като рибките” – всеки ден /когато ни позволява времето/ игри в басейна с минерална вода и първи уроци, за тези които не могат да плуват
 • „Имам си една мисъл и си я мисля“ – логически, развлекателни игри стимулиращи мисленето в децата
 • „Прави ли спят кончетата? “ – посещаваме Националния хиподрум в Банкя, участие в грижите, хранене, сресване на кончетата. Яздене на кротките кончета.
 • „А къде ми е компаса?“ – отиваме на екскурзия в планината, учим се да опъваме палатка, да правим лъкове, да познаваме билките за чай и да се ориентираме на непозната територия.
 • „Опознай Родината” - екскурзия до Клисурски или Дивотински манастир. Правим си пикник, играем на поляната пред манастира и правим състезания.
 • „ Първи дубъл! Камера!” – Поканили сме кинодейци, за да ни разкажат  и покажат малко повече за снимането на филми. Децата ще имат възможност да застанат зад обектива и да видят света през окото на професионалната камера. Това мероприятие се прави 1 път месечно, като за него записването е допълнително и се изисква доплащане.
 • И да не вярваш- това съм „Аз”! - Конкурс за най- интересно селфи. Снимаме се с телефони, после прожектираме на видеостената снимките и избираме най- интересната. Победителя печели награда!
 • А също така... разнообразни  кръжоци, конкурси по рисуване, четене, танци 
За контакти:
Елена Мичева тел:  0886 11 9603
                         email: eli@usb-travel.com 

Банкя Палас 4*, външен изглед
Банкя Палас 4*, външен изглед
Банкя Палас 4*, градина
Бан
Банкя Палас 4*, градина
Банкя Палас 4*, фоайе
Банкя Палас 4*, фоайе
Банкя Палас 4*, страя
Банкя Палас 4*, билярд
Банкя
Банкя Палас 4*, ресторант
Банкя Палас 4*, ресторант