A+ / A-

Какво мислим ние?

Какво мислим ние?

Талантът е у теб, просто чака да бъде открит....

 Бъди самостоятелен и го намери!

КЛУБ  INDEPENDENTS GO!

Ние от клуб "Independents Go" знаем, че всяко дете е индивидуално и има свой собствен път в живота. А животът е най-голямата мистерия!

Ние целим да покажем неочаквани и невиждани до сега хоризонти!!! Нашата програма е специално разработена така, че да вдъхнови всяко дете. Попадайки в самостоятелна, непозната атмосфера, то преоткрива себе си, развива или намира много нови умения.

Сблъсквайки се с новия свят на "Indego" децата стават по-активни и находчиви. В забързания свят на ежедневието, все по-малко спортуват и се развиват всестранно. А нима не искате вашето дете да преживее забележителни приключения, и в същото време да сте спокойни за него?

Ние от клуба ”Индего” сме готови да осъществим това!! Клубът предлага не просто анимация, а пълна организация на летните детски дни, където децата учат много полезни дейности, докато се забавляват. Надяваме се, че ще изпълним нашата мисия - да помогнем на децата да намерят своето призвание!! Както при всеки лагер се гарантират веселите емоции и усмивки.

С какво се отличаваме?

- организираност при провежданите активитети

- специално подбран екип от професионални аниматори, отдали своето време на любов към децата.

- специално отношение към всяко дете

- рaзнообразна и педагогически разработeна програма

- Международни фестивали в лагера

- Специални кръжоци