A+ / A-

Анимационна програма

Анимационна програма

Добре дошли в света на клуб" Independents Go" !!!


Отваряме вратите на клуб “Independents Go!”( клуб Индиго). Клуб “Индиго”  е насочен към деца с различни потребности. Целта на клуба е да разгърне таланта на всяко отделно дете, посредством игри, творчески и спортни дейности. В отличие от повечето лагери, ние не просто провеждаме весели мероприятия, но и обръщаме внимание на организоваността и всяко отделно дете.

 Как протича денят в детския лагер?

Всеки ден започва разбира се първо с усмивка и сутрешна гимнастика. Следват весели игри на плажа (щафетни, съзтезателни игри, водна топка, воден баскетбол, конкурси..) и съответно за тези които предпочитат басейна - игри в басейна ( водни танци, акваеробика, съзтезания по плуване, синхронно плуване и др.) След вкусния обяд е време за кратка почивка, за зареждане за следобедните кръжоци и съзтезания. В края на деня, започва най- интересното - вечернитте мероприятия! Сцената се превръща в магическо място , където децата са не само зрители , но и сами участват - Форд Боярд, Ден на любовта, Лабиринти, Театрални конкурси, Шоу на талантите, Модно ревю, Викторини  и мн др. Това е съвсем малка част от програмата и не се включват  специалните месеци и фестивали. Нашите дейности са разпределени в зависимост от потреностите на децата и включват 2 важни сфери: Спорт и творчество.


СПОРТ

СПОРТ

Както знаем, спортът  помага не само за физическото здраве, но и за укрепване на психическото състояние чрез голямата доза адреналин  и незабравими емоции. Децата често казват “ Не е само игра”. В действителност те влагат много от себе си в игрите, както и ние, възрастните. Деца не подценявайте своите възможности, пред вас се отварят врати, водещи може би до бъдещето ви призвание! Настройте се на вълна “ Ново начало” с предлаганите от нас кръжоци:

Бойни изкуства

Латино/ хип - хоп танци

Йога за деца

Водни танци

Освен тях сме подготвили и любимите на децата футбол, волейбол, водна топка, стрелба с лък, хокей на трева, игри с въжета, бадминтон , военни съзтезания и мн. др.

ТВОРЧЕСТВО

ТВОРЧЕСТВО

“Активирай” своята фантазия и създай собствен свят!

Творчеството позволява на всяко дете да покаже какво се крие вътре в него и да сътвори нещо нестандартно, изхождайки от една идея. Клуб “ Independents Go”  разработва специални занаятчийски работилници  и конкурси. Ние даваме само идеята, обясняваме спецификата на отделните дейности, останалото го правите вие  деца!

Занаятчийска работилница:

Изработване на сувенири

Бижута от глина

Гривнички

Рамки от пясък

Биокерамика

Рисунки от сол и др.

Конкурси:

"Най- оригинален сандвич”

Рисуване на временни татуировки

“Най- интересен комикс”

Графити и др.

 За повече снимки от летните дни на клуб "Independents Go" посетете" :  ГАЛЕРИЯ

Какво мислим ние?

Какво мислим ние?

Талантът е у теб, просто чака да бъде открит....

 Бъди самостоятелен и го намери!

КЛУБ  INDEPENDENTS GO!

Ние от клуб "Independents Go" знаем, че всяко дете е индивидуално и има свой собствен път в живота. А животът е най-голямата мистерия!

Ние целим да покажем неочаквани и невиждани до сега хоризонти!!! Нашата програма е специално разработена така, че да вдъхнови всяко дете. Попадайки в самостоятелна, непозната атмосфера, то преоткрива себе си, развива или намира много нови умения.

Сблъсквайки се с новия свят на "Indego" децата стават по-активни и находчиви. В забързания свят на ежедневието, все по-малко спортуват и се развиват всестранно. А нима не искате вашето дете да преживее забележителни приключения, и в същото време да сте спокойни за него?

Ние от клуба ”Индего” сме готови да осъществим това!! Клубът предлага не просто анимация, а пълна организация на летните детски дни, където децата учат много полезни дейности, докато се забавляват. Надяваме се, че ще изпълним нашата мисия - да помогнем на децата да намерят своето призвание!! Както при всеки лагер се гарантират веселите емоции и усмивки.

С какво се отличаваме?

- организираност при провежданите активитети

- специално подбран екип от професионални аниматори, отдали своето време на любов към децата.

- специално отношение към всяко дете

- рaзнообразна и педагогически разработeна програма

- Международни фестивали в лагера

- Специални кръжоци