A+ / A-

морски дюни, Шкорпиловци USB-Travel - Детски лагери и почивки

Индиго Адвенчерс, Шкорпиловци
  • 2 танцови зали с огледала, с паркет, климатик и огледала
  • 2 площадки за плажен волейбол
  • Тенис на маса
  • Боча
  • Мини-футболно полеестествена трева